Kokemuksia Vektori Kassasta
 

OMAKOTI-messut, Vantaa

OMAKOTI-messut on rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma, jolla on pitkät perinteet.

"Messujen lipunmyynti paikanpäällä tehtiin Vektori Kassoilla. Helpotti huomattavasti meidän työtämme eli kaikin puolin positiivinen kokemus."

"Kassat toimivat odotetusti ja pysyivät hyvin mukana myös nopeatahtisessa messulippumyynnissä. Kassojen tilaus ja käyttöönotto oli helppoa. Raportit palvelivat myös pilvipuolella riittävän hyvin. Meidän käytössämme jonkinlainen tuntimyyntiraportti olisi kiva lisä, mutta saimme tiedot nytkin poimittua tunneittain/yksitellen. Kävijoitä messuilla oli kaikkiaan yli 12.000 viikonlopun aikana. Kassoja käytettiin myös tuotemyynnissä yhdellä osastolla."

"Tulemme jatkossa käyttämään Vektori Kassoja myös Rakenna & Remontoi messuilla."

Timo Lehtinen
Sanoma

Lisää OMAKOTI-messuista: http://omakotimessut.net


Alpha Bar & Club, Jämsä

Alpha Bar & Club on baari ja yökerho Jämsässä.

"Meillä on vaihtuvia esiintyjiä, karaokea ja vaihteleva tapahtumatarjonta. Kaikki myyntimme pääsylipuista baariin hoidetaan Vektori Kassoilla. Meillä on käytössä 5 kassaa (tablet ja kassalaatikko), sekä 5 maksupäätettä ja ne ovat toimineet vilkkainakin tapahtumailtoina hienosti. Tosin korttimaksupäätteet kannattaa kytkeä kiinteään verkkoon."

"Käytössämme on myös Vektori varastonhallinta ja saamme tarvittavat raportit mm. alkoholimyynneistä helposti pilvipalvelusta."

Ville Partala
Switchstance Oy

Lisää https://www.facebook.com/alphajamsa/